| |
40572 Solna
40580 IMG 4427
Föreläsning om Den långa vandringen i Solna Folkets hus den 15 februari 2023
 
Välkommen till en föreläsning där äventyraren och inspiratören Anders Andrae berättar om "Den långa vandringen", en vandring på över 9 mil för människor med olika funktionsvariationer som med sin egen förmåga tog sig från Sälen till Mora

Han berättar om utmaningarna som han och gruppen ställdes inför och visar bilder från vandringen plus att han berättar om nästa års upplaga av vandringen. Anders kommer även ha med sig sin assistanshund Iris på föreläsningen för hundarnas närvaro under vandringen var väldigt viktigt.

Förutom Anders så kommer även Pehr-Johan från Zoomability som Anders samarbetade med på vandringen att berätta om vikten av att komma ut i naturen och förklara hur en zoom fungerar.

Efter föreläsningen blir det mingel med fika och då har man möjlighet att ställa frågor till föreläsarna om vandringen och om samarbetet med Zoomability.

Datum: 15 februari
Tid: 18.00-20.00
Lokal: Solna folkets hus
Adress: Skytteholmsvägen 2, Solna
Pris: 150 kr vilket kan swishas på telefonnummer 0706-69 35 98. Skriv Föreläsning Solna så vi vet vad betalningen gäller.

OSA: 7 februari 
Anmälan till föreläsningen den 15 februari i Solna
40574 IMG 4424
Anders Andrae föreläser om Den långa vandringen men arrangerar även kortare vandringar runt om i i Sverige
40577 IMG 4425
Turen går från Berga by till Mora
För tredje året i rad så anordnas nu Sveriges längsta vandring för människor med olika funktionsvariationer, nämligen att ta sig utmed cykelvasaleden från Berga by till Mora, en vandring på 9 mil.
Se reportaget med Anders i Tv4
Se inslaget från Tv4 om Den långa vandringen
| |
Besök oss på
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on Instagram
Click to visit us our homepage
40599 IMG 4428
Föreläsare Anders Andrae, Willut
Anders Andrae driver företaget Willut och hans vandringar vänder sig till alla, oavsett funktionshinder. Hans fokus ligger på inventering av naturområden och guidning i naturen för människor med olika funktionsvariationer.
Anders har också en blogg där han skriver om allt som har med vildmark och funktionshinder att göra, dvs hans vardag. Anders läsare kommer från alla åldrar och har ett gemensamt intresse som de delar med honom, friluftsliv.
Mejla mig här!
40601 IMG 4429
Arrangör Amy Zell, ENKV assistans

Amy Zell har arbetat på ENKV assistans sedan 2011 och började som personlig assistent innan hon fick anställning på kontoret som administratör. Amy har sedan dess skaffat sig bred erfarenhet och god kunskap inom assistansens olika områden och arbetar idag som informatör och marknadsansvarig på ENKV assistans. Hon finns tillgänglig för dig som är intresserad av att veta mer om hur vi på ENKV assistans arbetar eller är i behov av att söka assistans.
Mejla mig här!
© Lime Technologies - powered by Lime Go   156 lime go logo 16
Avanmälan / Unsubscribe
unknown link