FRONTAGE
A Part Of Nordic Expansion Group
Goda affärslägen är vår specialitet.
Vi är fastighetsrådgivarna som hjälper dig att fatta rätt beslut, experterna som granskar det finstilta i hyresavtalen och mäklarna som ser till att affärerna blir av.
Kort sagt; vi hjälper ditt företag att hitta hem.
 
previous arrow
next arrow
POM Friterie - Ett helt nytt koncept gör entré

Så otroligt glada och stolta över att få vara med på resan i etableringen av ett helt nytt koncept. Under våren 2023 öppnar de sin första enhet i hörnet Regeringsgatan/Lästmakargatan. POM Friterie planerar att etablera flera enheter i Sverige under kommande år. Kontakta oss gärna om ni vill veta mer om konceptet eller har läget och lokalen vi söker.

Hagastaden - en av Stockholms hetaste adresser

Tusentals nya bostäder har byggts i stadsdelen de senaste åren och runt Karolinska Institutet blomstrar företag inom framförallt life science. Och området fortsätter att utvecklas. Här växer Solna och Stockholm samman. Närheten till såväl Stockholms innerstad som Solna bidrar till stadsdelens attraktivitet. Inom några år invigs en ny tunnelbanestation i Hagastaden, och det är nära både till motorvägen mot Arlanda och pendeltåget. I Hagastaden bistår Frontage Humlegården Fastigheter med uthyrning av flertalet lokaler för restaurang och café.

FÖRMEDLING & UTHYRNING

FRONTAGE FÖRMEDLINGS- OCH UTHYRNINGSUPPDRAG

Vi presenterar här ett antal aktuella objekt för förmedling och uthyrning.

Här kan du klicka dig vidare:

ETABLERING

FRONTAGE ETABLERINGSUPPDRAG

Vi känner oss otroligt stolta över att ha fått förtroendet att få företräda så många intressanta koncept och varumärken.

Här kan du klicka dig vidare:

PLEXUS

Ett mentors- & Nätverksprogram

PLEXUS är Frontage & Engnes gemensamma program för ambitiösa individer på arbetsmarknaden. Programmet handlar om att ge deltagarna möjlighet att utvecklas, både på ett personligt plan och i deras professionella karriär. Programmet, som omfattar både mentorskap, nätverkande och inspirationsföreläsningar, är branschöverskridande och kan sökas oavsett vilken bransch man arbetar i.

PLEXUS erbjuder idag två program "Unga talanger" och "Ledare" och riktar sig till personer som är i början respektive mitt i sina karriärer och som vill utöka sina kunskaper inom områden som ledarskap, kommunikation och entreprenörskap.

FRONTAGEPODDEN

En podcast om fastigheter och vad vi fyller dem med.

Pernilla Karvia diskuterar samtid och framtid med spännande gäster från såväl fastighetsbranschen som besöksnäringen och andra kommersiella verksamheter.

ETT URVAL AV VÅRA KUNDER

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka ett kostnadsfritt möte där vi analyserar dina behov inom etablering, förmedling eller uthyrning.

Boka en kostnadsfri
konsultation